2020-09-28 00:53:20• hírek • Közlemény

Újabb négyéves polgármesteri mandátumot nyert Szatmárnémetiben Kereskényi Gábor

A szavazatok 60%-os feldolgozottságánál Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere a leadott szavazatok 55%-val megnyerte a választást.

„Köszönöm minden szatmárinak, aki szavazott, akik támogatták a fejlődést. Azt ígérhetem, hogy továbbra is minden szatmári lakos polgármestere leszek. Köszönöm a csapatomnak, a családomnak és mindenkinek, aki támogatott. Megyünk tovább az elkezdett úton, hiszen számunkra a toporgás nem pálya. Csak így tovább, Szatmárnémeti!” – fogalmazott Kereskényi.

Pataki Csaba így nyilatkozott: „Még a tanácselnökre leadott szavazatok feldolgozottsága nem érte még el azt a szintet, hogy biztosan ki tudjuk jelenteni az eredményt, de az biztos, hogy 20 polgármesteri széket szereztünk. Miénk Szatmárnémeti és Nagykároly. A Német Demokrata Fórum 4, míg a MPP 2 polgármesteri széket szerzett. Így biztosak vagyunk benne, hogy 26 önkormányzatot vezetnek majd a mieink. Bizakodhatunk ezek ismeretében abban is, hogy meg tudjuk őrizni vezetői pozíciónkat a megyében. Én köszönöm mindenkinek a támogatást, a városi és vidéki csapatoknak. Én minden Szatmár megyei lakosért dolgoztam az elmúlt 4 évben, ezt ígérni tudom a következő időszakra is.”
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: